Site Rengi

DOLAR 32,1452
EURO 34,7916
ALTIN 2.247,31
BIST 9.111,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Gök Gürültülü
İstanbul
15°C
Gök Gürültülü
Pts 15°C
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C

BELEDİYENİN MASKOTU OLDULAR

BELEDİYENİN MASKOTU OLDULAR
REKLAM ALANI
21.07.2020
413
A+
A-

Bağcılar Belediyesi’nin bahçesinde bulunan süs havuzunda yaşayan 4 su kaplumbağası, belediyenin maskotu oldu. Hem belediye çalışanları hem de ilçe sakinleri kaplumbağalara gün boyu ilgi gösteriyor. Kimi birlikte fotoğraf çekiliyor kimi de onları kendi eliyle besliyor.

Güneşli Mahallesi’nde bulunan Bağcılar Belediyesi hizmet binasının bahçesi renkli görüntülere sahne oluyor. Bahçedeki süs havuzuna kısa bir süre önce bırakılan 4 kaplumbağa belediye personeli tarafından korunup besleniyor.Gördükleri ilgiden memnun kalan kaplumbağalar, yerlerini bırakıp hiçbir yere gitmiyorlar. Gün içinde suda yüzüyor, taşların üzerinde güneşleniyor ve yeşilliklerde dolaşıyorlar.

ARA REKLAM ALANI

KENDİ ELLERİYLE BESLİYORLAR

Ağır hareketleri ve sevimli halleriyle kendilerini sevdiren minik hayvanlar, Bağcılar Belediyesi’nin de maskotu haline geldi. Hem çalışanlar hem de işi dolayısıyla belediye binasına gelenler kaplumbağalara yoğun ilgi gösteriyor. Bazısı havuz başına gelip kaplumbağalarla fotoğraf çekiliyor bazısı da onları et ve yem vererek kendi eliyle besliyor. Vatandaşlar, belediyede işlerini yaparken çocuklar da minik hayvanlarla oynayarak zaman geçiriyor.

MUTLULUĞUMUZ ARTTI

Kaplumbağaların barınmasına ev sahipliği yaptığı için memnun olduğunu dile getiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Minik dostlarımız artık belediyemizin bir parçası haline geldi. Hemşehrilerimiz de böyle bir şeyin burada olmasından çok mutlu. Çok yoğun ilgi görüyorlar. Gün içinde insanlar, çocuklarını, torunlarını buraya getiriyor ve kaplumbağaları besliyor. Sevimli dostlarımızla mutluluğumuz bir kat daha arttı” dedi.

Belediye bahçesi her geçen gün kaplumbağaları görmek isteyen ziyaretçilerle dolup taşıyor.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.