Site Rengi

DOLAR 34,2322
EURO 37,0785
ALTIN 3.008,62
BIST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C

Belediye’nin Salıpazarı bilmecesi

11.12.2019
579
A+
A-

Esenler’de, Salıpazarı bilmecesi yıllardır bir türlü cevabını bulamadı. Salıpazarı’nın yeniden Adem Baştürk Kültür Merkezinin yanında bulunan kapalı otoparka taşınacağı söylentileri, pazarcı esnafını adeta çileden çıkarttı.

ARA REKLAM ALANI

 

Bolgedeilkhaber.com mikrofonlarına tepkilerini dile getiren pazarcı esnafı, Pazar yerinin tekrar değişmesi halinde tüm demokratik haklarını kullanacaklarını belirterek; “Bir esnaf olarak baktığımızda bizlerin sahibi yok. Burası 45 yıllık bir Pazar yeri.

Şimdi bize diyorlar ki, sizleri buradan çıkartıp Âdem Baştürk Kültür Merkezi Oto parkına göndereceğiz. Açık söylemek gerekiyorsa bizler orada pazar açmak istemiyoruz.

Orası pazar açmak için uygun bir yer değildir. Vatandaş oraya gelmediği gibi birçok vatandaş da orada bir pazar olduğunu dahi bilmiyor.

Yağmurlu havalarda su orasını basıyor. Kuru soğuklarda ise hava sirkülasyonu nedeniyle hepimizi hasta ediyor. Esnaf olarak bu şikâyetlerimizi dile getirdiğimizde ise kimse bizim bu sorunlarımıza kulak asmıyor.

Yaşlı insanlarımız var

Halk Pazarına her yaştan insanlarımız geliyor. Yaşlı olan insanlarımız merdiven inip çıkamıyorlar. Kaldı ki hijyenik bile değil orası. Bize bu zulmü neden yapıyorlar anlamıyoruz.

Mahalle sakinlerinden yaşlı bir teyze ise 45 yıldır bu sokaklara pazar kurulduğunu belirterek, şimdi bu insanları buradan neden kaldırmak istiyorlar diye sordu.Bizler pazar alışverişimizi insana yakışır bir şekilde yapmak istiyoruzdiyen teyze, Bizleri AVM’lerin kucağına atmak daha mı iyi şeklinde konuştu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.