Site Rengi

DOLAR 32,4199
EURO 34,4363
ALTIN 2.489,53
BIST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 18°C

En ucuz yolculuğun CANLI MÜZİĞİ DE VAR

REKLAM ALANI
05.07.2020
666
A+
A-

Şehrin trafik yükünü denize kaydırmayı hedefleyen İBB, Şehir Hatları’na ait vapur seferlerinde önemli bir indirime giderek ilk adımı attı. İBB Şehir Hatları AŞ’nin 5 Kuruşa vapur seferleri başladı. Karar, Adalar ve arabalı vapur hatlarında geçerli değil.

ARA REKLAM ALANI

CANLI MÜZİK DE VAR

Seferlerde vapur içinde canlı müzik de yapılıyor. Uygulamadan vatandaşlar son derece memnun. Pandemi sürecinde evde sıkılanlar için güzel bir uygulama olduğunu söyleyen İstanbullular, “Evinde bunalan vatandaşlar için bulunmaz nimet. Bu sayede Boğaz’ı gezmek ve görmek isteyenlere gün doğdu. Düşünenlere teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdiler.

31 AĞUSTOS’A KADAR

Şehir Hatları AŞ vapurları, 31 Ağustos’a kadar 5 Kuruş’a yolcu taşıyacaklar.  Her gün toplam 22 sefer hattında, 10.00-16.00 saatleri arasında, 5 Kuruş’a yolculuk yapmak isteyenlerin bu değerlendirmelerini tavsiye ederiz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.