Site Rengi

DOLAR 32,5021
EURO 34,5289
ALTIN 2.495,53
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

SP İl Başkanı Abdullah Sevim Esenler’de konuştu: ABD’nin başında bir deli var

REKLAM ALANI
19.10.2019
678
A+
A-

Esenler Saadet Partisi geleneksel olarak düzenlediği gündem toplantılarına devam ediyor. SP Esenler İlçe Teşkilatı düzenlediği son toplantısında Türkiye’nin iç ve dış siyaseti ile ülkemizdeki gündemi masaya yatırdı. Toplantıda SP İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, dış politika ile ilgili görüşlerini açıklarken “ABD’nin başında bir deli var” dedi.
Giyimkent Goldenway Otel’de düzenlenen toplantıya Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Sevim, İl Seçim İşleri Başkanı İbrahim Yıldız, İl Sivil Toplum Kuruluşlarla İlişkiler Başkanı Yaşar Kongel, SP Esenler İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya, Esenler AGD İlçe Başkanı Mehmet Gömeç, bazı mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve basın mensupları katıldı. www.bolgedeilkhaber.com ve Bölgede İlkhaber Gazetemizin sahibi Fatih Dağdeviren’in de katıldığı programın açış konuşmasını Esenler Saadet Partisi İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya yaptı. “Eylül ayı siyasetin yılbaşıdır. Bizler de Esenler Saadet Partisi olarak yerel ve belediyeye yönelik ciddi bir çalışma yaparak komisyonlarla başladık” diyerek sözlerine başlayan Başkan Tuğrul Yalçınkaya, Barış Pınarı Harekatı’nda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. Yalçınkaya, toplantıya katılan muhtarların da muhtarlar gününü kutladı.
ABD’nin başında bir deli var
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim de iç ve dış siyasetle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Sevim konuşmasında, Barış Pınarı Harekâtı’nda bir ilkler yaşandığını belirterek, “ABD’nin başında bir deli var. Cumhurbaşkanına yaptığı alaylıklar bizleri çok rencide etti. Onurumuza dokunan bu davranışları kınıyoruz. Bizi bu hale düşürenleri de tenkit ediyorum. Biz kan dökülmesinin yanında değiliz. Savaş gül atılarak yapılmıyor. Çok büyük bedeller ödeniyor. 13 maddelik anlaşmayı takip edeceğiz. İnsanlık için hayırlı sonuçlara vesile olsun” dedi.
Kentsel değil rantsal dönüşüm var
Başkan Abdullah Sevim deprem gerçeğini de dile getirirken ise 20 yıl önce meydana gelen depremden bugüne kadar depremden korunmayı önleyici hiç bir çalışmanın olmadığını, kentsel dönüşümün rantsal dönüşüm olduğunu dile getirdi. Başkan Sevim, “Kentsel dönüşüm olsaydı düşüncede her şey yenilenecekti. Altyapıda iyileştirme yapılması gerekiyordu. Toplanma alanlarımız yok. Nasıl bir zihniyet tarafından yönetildiğimizi anlatmaya çalışıyorum. Millet particilik yapıyor” dedi.
Ülkede 2 terörist var
Ekonomiye de değinen başkan Abdullah Sevim her yıl dış ticaret açığı verildiğini, asıl kazananların vergi vermediğini, vergi verenin halk olduğunu, tarım ve hayvancılıkta ülkenin iflas ettiğini, ülkede 2 teröristin olduğunu, birinin gıda, diğerinin sağlık terörü olduğunu dile getirdi. Sağlık sisteminin vampir olduğunu doktorların yerine aletlerin hastalara baktığını, sağlık sektörünü idare edenlerin ilaç firmaları olduğunu ileri sürdü. Sevim, dünyada bankaların konkordato ilan ederken Türkiye’de hiçbir bankanın konkordato ilan etmediğini söyledi.
Mafya sistemi var
Türkiye’deki hukuk sistemine hakkında da görüşlerini açıklayan Abdullah Sevim, “Hakimin, savcının verdiği kararlara güvenmeyen bir yönetim sistemi var. Vatandaş suç işliyor çocuklarına ve mallarına el konuluyor. Mafya sistemi var” diye konuştu. Kurtuluş’un Milli Görüş’te olduğunu, İstanbullu yaşanmaz halde kurtaran zihniyetin de Milli Görüş olduğunu kaydeden Sevim, Recep Tayyip Erdoğan’ın da Milli Görüş’te iken başarı yakaladığını, gömleği çıkarttıktan sonra başarıdan uzaklaştığını ifade etti. Abdullah Sevim, “Saadet Partisi önümüzdeki dönemin yeni parlayan yıldızı olacak. En büyük muhalefet olacak. En çok halkla kucaklaşan Saadet Partisi olacak” dedi.
Dış politika ile ilgili de konuşan Abdullah Sevim, “Irak’ta, Libya’da, Suriye’de ve Türkiye’de olanlar siyonist bir plandır. Büyük İsrail projesi hayata geçirmek için yapılmaktadır Türkiye’nin yönetim şekli de bu projenin devamıdır” diye konuştu.
SP İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, gazetecilerin sorusu üzerine Esenler’de askeri alandaki kentsel dönüşümün rantsal dönüşüme geçmemesi için müdahale edilmesi gerektiğini, Esenler halkının hayrına bir şeylerin yapılmasına vesile olmasını diledi.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.