15 Temmuz’a özel SATRANÇ TURNUVASI

MOBİL REKLAM ALANI
13.07.2020
613
A+
A-

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anma programı kapsamında Bağcılar’da on-line satranç turnuvası düzenlenecek. Etkinlikte başarılı olan ilk 3 kişiye kupa, 10 kişiye de madalya verilecek.

15 Temmuz hain darbe girişiminin dördüncü yıl dönümünde Bağcılar Kaymakamlığı, Bağcılar Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü farklı bir etkinliğe imza atıyor. Bu amaçla ilçe genelinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Online Satranç Turnuvası düzenlenecek. 14 Temmuz günü saat 20.00’de internet üzerinden yapılacak turnuvada satrançseverler kıyasıya yarışacak.

ARA REKLAM ALANI

İLK HAMLEYİ ÇAĞIRICI’DAN

Puan sistemiyle oynanacak olan yarışmada eşleştirmeler oyuncuların puanlarına göre yapılıyor ve oyuncular, kendi sıralamasına yakın bir rakip ile eşleştiriliyor. Puan sıralamasına göre derecelendirme yapılacak ve en fazla puana sahip oyuncu galip ilan edilecek. Turnuva sonunda dereceye giren ilk üçe kupa, 10 kişiye de madalya verilecek. İlk hamleyi yaparak turnuvayı başlatacak olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçede yaşayan bütün gençleri bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet etti.

Turnuvaya katılmak isteyenler https://lichess.org/tournament/eOdmndhq adresinden kayıt yaptırabilecek.

 

 

MOBİL REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.