Site Rengi

DOLAR 32,5226
EURO 34,6495
ALTIN 2.500,51
BIST 9.664,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 21°C

Ayhan Çınar: Niye istifa ettim?

REKLAM ALANI
08.10.2019
534
A+
A-

Yaklaşık 3 yıl Esenler Kulüpler Birliği Başkanlığı yaptıktan sonra geçtiğimiz günlerde istifa eden Ayhan Çınar niye böyle bir karar aldığını Bölgede İlkhaber’e açıkladı.
“Kulüpler Birliği Başkanı olarak görev yaptığım sürede tüm kulüplerimizin birlikte aynı nefesi alması ve birlikte hareket etmesini sağlamanın mutluluğunu yaşadığımız ortamda neden istifa ettim?” diye soran Ayhan Çınar sorunun cevabını yine kendisi verdi. Çınar özetle şunları söyledi:
“İBB, Esenler Belediyesi ve Kulüpler Birliği üçgenindeki iletişim ve sportif anlamdaki başarımızın artış gösterdiği bir dönem oldu bu 3 yıl. İBB Spor İstanbul’a bağlı olan Esenler Stadyumu’nun Spor Bakanlığı’na devredilmesinin ardından ilk krizi yaşadık. Esenler’deki tüm amatör futbol kulüplerinin maçlarını oynadığı, antrenmanlarını yaptığı sahamız çim yapılmak istendi. Çim saha yapıldığında aylarca sürecek çalışma süresince Esenler’deki takımlar büyük bir sıkıntı yaşayacaktı. Esenler Kulüpler Birliği, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Erokspor Başkanı Zafer Topaloğlu ile birlikte yaptığımız toplantıda, Esenler kulüpleri için Haziran ayında bitirilmesi planlanan iki adet sahanın henüz yapılamaması üzerine, yeni statlar yapılana kadar mevcut Esenler Stadyumu’nun planlamasının Kulüpler Birliği’nin yapması konusunda anlaşmaya varılmıştı. İkinci kriz ise, İBB Cebeci, İBB Florya tesislerinde çalışmakta olan Erokspor altyapı takımının bizim sahamızı kullanma isteği ile ortaya çıktı. Erokspor altyapı takımının Yıldız Teknik Üniversitesi sahasında çalışmayı kabul etmesi ile bu problem de çözüldü. Son kriz ise; Esenler Erokspor’un Esenler Stadyumu’nun kendilerine tahsis edildiğini, Esenler Kulüpler Birliği’nin devre dışı bırakılmasıyla ortaya çıktı. Bu sorunun beni aştığını ve daha güçlü bir Esenler kamuoyunun dahil olmasıyla aşılabileceğini düşünüyorum. Bu sebeple Esenler spor kamuoyunun önünü açmak ve çözüm üretilmesine yardımcı olmak amacıyla ve de aileme daha fazla zaman ayırabilmem için görevimden istifa ettim. Görev yaptığım sürece bana yardımcı olan tüm Esenler spor camiasına ve yetkililerine teşekkür ediyorum”.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.