ESENLER’İN AVRUPALI MİSAFİRLERİ
Esenler Ortopedik Engelliler Derneği’nin paydaşı olduğu Erasmus So Far So Near Ortağı AB projesi kapsamında İstanbul’a gelen Avrupalı misafirler Esenler’de ağırlandı.
Proje paydaşları Macaristan, Finlandiya ve Portekiz’ten heyetler, Esenler Ortopedik Engelliler Derneği’nin misafiri olarak Esenler’e geldi. Avrupalı misafirler, proje ile ilgili olarak Esenler Ortopedik Engelliler Derneği ile istişarelerde bulundu, Esenler ve İstanbul’un değişik yerlerini gezme fırsatı buldular. Esenler’deki arkadaşları ile Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir yemekte bir araya gelen misafirler, dünya şehri İstanbul’da bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve misafirperverliğinden dolayı Esenler Ortopedik Engelliler Derneği’ne teşekkür ettiler.
YARDIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER
Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Arkan, Avrupalı misafirlerin İstanbul’da ağırlanmasında ve gezilerinde kendilerine yardımcı olan Esenler Belediyesi başta olmak üzere tüm ilgili kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür etti ve birer plaket takdim etti. Proje ilk ayağı Macaristan’da, ikinci ayağı Finlandiya’da, üçüncü ayağı da Türkiye’de gerçekleştirildi. Projenin dördüncü ayağı ise Portekiz’de yürütülecek.