Site Rengi

DOLAR 32,5156
EURO 34,6460
ALTIN 2.492,11
BIST 9.580,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 21°C

Afrikalı gazeteciler Esenler’de

REKLAM ALANI
21.10.2019
490
A+
A-

20 Afrikalı gazetecinin yer alacağı Afrika Medya Temsilcileri Eğitimi’nin açılışı, Esenler Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Değişik Afrika ülkelerinin medya/iletişim bölümlerinden mezun olmuş yahut medya kuruluşlarında çalışmakta olan 20 Afrikalı gazetecinin yer alacağı Afrika Medya Temsilcileri Eğitimi’nin açılışı, Esenler Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde yapılacak.
Bu proje kapsamında, Afrika’daki toplumsal algının şekillenmesinde önemli rol oynayan medya alanında, ülkemizle ilgili gelişmelerin milli menfaatlerimize uygun yayınlarla aktarılmasını ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) garantörlüğünde AFAM, AKEM ve AA partnerliğinde eğitim bazlı desteklenerek özel ve kamu medya kuruluşlarında istihdam edilebilecek insan kaynağının yetiştirilmesini teminen medya alanında eğitim almış yahut çalışmakta olan Afrikalı medya temsilcilerine yönelik medya eğitimleri verilmesi amaçlanıyor.
22 Ekim Salı günü saat 10.00’da Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde başlayacak ilk ders programında Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanı Abdullah Eren, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AA Haber Akademisi Direktörü Ümit Sönmez, AFAM Başkanı Eski Büyükelçi Prof. Dr. Ahmet Kavas, AFMED Katılımcısı /Afrika Medya temsilcisi, Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz konuşmacı olarak katılacak.
Programda yeni/eski medya, dijital medya, algı yönetimi dersleri, siyaset ve medya gibi teknik eğitimlerin yer aldığı 3 haftalık sürecek teorik ve pratik temelli eğitimlerin verilmesi planlanıyor. Bir ayağı Ankara’da da gerçekleştirilecek eğitimler, 12 Kasım 2019 tarihine kadar devam edecek.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.