Site Rengi

DOLAR 32,4985
EURO 34,8273
ALTIN 2.475,69
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Dubai Towers olacaktı park yapılsın teklifi geldi

REKLAM ALANI
16.10.2019
499
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nde AK Parti Grubu, İETT Garajı’nın bulunduğu alanının park alanına alınmasını talep etti. Levent’te bulunan yer için bir zamanlar ‘Dubai Towers’ gökdeleninin yapılması planlanıyordu.

Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nde AK Parti Grubu, İETT Garajı’nın bulunduğu alanının park alanına alınmasını talep etti. Levent’te bulunan yer için bir zamanlar ‘Dubai Towers’ gökdeleninin yapıleceğı konuşuluyordu. AK Parti İBB Meclis Grubu, Şişli, Kağıthane, Esenler, Başakşehir, Eyüp ve Beşiktaş‘taki bazı arazilerin, deprem toplanma alanı olarak da kullanılabilmesi için park alanına alınmasını içeren teklifi Belediye Meclis gündemine aldırttı. AK Parti’nin imar planlarında değişiklik yapılarak park alanına alınmasını istediği araziler arasında Levent’teki İETT arazisi ve Kağıthane Cendere yolu üzerindeki İETT garajı da bulunuyor.

ARA REKLAM ALANI

CHP GRUBU TEPKİ GÖSTERDİ
AK Parti grubunun İBB Meclis gündemine sunduğu teklife CHP grubu tepki gösterdi. CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, gündeme ek teklif yapılmasının meclisin çalışma sistemine uygun olmadığını belirtti. Balyalı, “Bu tür konuların önce gruplar arasında istişare edilmesi ve sonrasında meclise gelmesi daha doğru. Bu yüzden ret oyu vereceğiz.” Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi CHP’li Sedat Özkan da 10 yıldır plan değişikliği tekliflerinin ek gündem teklifi ile gündeme alınmadığını belirterek, “Bu yöntemin teknik olarak sıkıntıları da var. Planlama Müdürlüğü’nden gerekli çalışmalar yapılarak plan değişikliğinin hazırlanması lazım.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.