Site Rengi

DOLAR 32,3786
EURO 34,9866
ALTIN 2.325,79
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

OLMAZ OLSUN

REKLAM ALANI
12.09.2019
384
A+
A-

Geçtiğimiz Pazar günü Güngören’ de meydana gelen hain terör saldırısında maalesef yine on sekiz vatandaşımızı kaybettik.

Kurbanlarımızın amaçları sıcak bir yaz gecesinde sadece biraz hava almak, biraz serinleyebilmek, ailesiyle birer külah dondurma yiyebilmekti. Ama hain terör bu masum insanlarımıza bunu bile çok gördüler. Gezmek, dolaşmak ailesiyle bir külah dondurma yeme arzularını bu masum insanlara hayatlarıyla ödettiler.

ARA REKLAM ALANI

Kaybettiğimiz canlar arasında hiç bir şeyden haberi olmayan, geleceğimiz, umutlarımız ve yarınlarımız olan çocuklar da vardı. Hayatını kaybedenler arasında daha dünyaya gözünü açmaya hazırlanan bebekler bile vardı. Onlar dünyaya gözünü açamadan annesi ile birlikte can verdiler.

Bu hain saldırıyı yapanlar, yaptıklarına bin pişman olmuş olacaklar ki, saldırıyı sahiplenmekten bile çekiniyorlar. Şimdi gündemde bu hain saldırıyı kim yaptı tartışmaları almış başını gidiyor. PKK mı yaptı?, aşırı dinci bir grup mu yaptı?, şu mu veya bu mu yaptı? Her kim yaparsa yapsın, bunun tüm insanlığın lanetlemesi gereken bir olay olduğu muhakkak.

Ölen bu masum insanlar bu hain saldırıyı yapanların ne düşmanı ne de dostudur. Bu hain saldırıyı yapan kişi veya kişiler bırakın bu masum insanların kendilerine karşı olup olmadığını bilmeyi, bu insanları tanımazlar bile. Büyük bir ihtimalle belki de hayatlarında bir defa olsun bu kişileri görmemişlerdir bile.

Eğer insanları öldürerek dünyada üstün olunsaydı, Dünya iki büyük savaş yaşadı ve bu savaşlarda milyonlarca kişi öldü. Yaşanılan bu savaşlarda galip gelen devletler, şu anda dünyaya hakim olurlardı. Ama görüyoruz ki, bu savaşlarda yenilen devletler galip devletlerle boy ölçüşür durumdalar.

Hatta Japonya gibi iki atom bombası ile yerle bir olmuş bir devlet bugün teknolojide dünyanın sayılı devletlerinden biri haline gelmiş durumda. O halde insanları, özellikle de masum insanları öldürerek bir amaca ulaşmak mümkün değildir. Eğer ulaşmak istediğiniz bir amaç varsa, bunu demokratik kurallar içinde gerçekleştirmek en doğru olanıdır.

Öldürerek, tahrip ederek ancak toplumun nefreti kazanılır. Başka hiçbir amaca ulaşılamaz. Zaten doğal olarak mümkün de değildir. Amacınız ne kadar iyi ve insani olsa da.

Toplum olarak otuz yılı aşkın süredir içinde yaşadığımız bu tür terör hareketleri artık bıktırdı. Bu nedenle amacınız ne kadar iyi olursa olsun bu tür hareketlerle kazanacağınız tek şey vardır. O da toplumun nefretidir.

Amaçları sadece masum kişileri katletmek olan bu cani kişi veya kişiler bilsinler ki, Türk toplumu olarak onlara hiçbir zaman pabuç bırakmayız. Kim olurlarsa olsunlar sonları hüsran olacaktır. Artık bu tür olayların bitmesini ve bu elim olayın son olmasını ümit ediyoruz. Ümit ediyoruz ama, son olacağına da inanamıyoruz. Sadece iyi niyetle inanmak istiyoruz.

Ölenlere Allah’tan rahmet ve tüm yakınları ile milletimize baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Olmaz olası bu terör belası artık bitsin diyorum. Saygılarımla

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.