Site Rengi

DOLAR 32,5209
EURO 34,8509
ALTIN 2.489,09
BIST 9.524,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Maç Esenler Stadyumu’nda oynandı… Millilerimiz Fransa’ya direnemedi

REKLAM ALANI
08.10.2019
558
A+
A-

Kadın Ragbi Lig Milli Takımımız Dünya 7.’si Tecrübeli Fransa’yı konuk ettiği maçı 4 – 54 kaybetti.
Türkiye Ragbi Lig Derneği (TRLA) ve Fransa Ragbi Lig Federasyonu (FFR XXIII) tarafından organize edilen ve Avrupa Ragbi Lig Federasyonu (RLEF) gözetiminde Esenler Stadyumu’nda oynanan maçı Kadın Ragbi Lig Milli Takımımız 4 – 54 kaybetti.
Son iki sezondur düzenlenmekte olan Türkiye Kadın Ragbi Lig’inde oynayan kızlarımız daha önce İtalya ve Yunanistan’la oynadıkları iki milli maçta da galip gelerek uluslararası tecrübe kazanmıştı. Bu güvenle maça çıkan kızlarımız güçlü Fransa karşısında tutunamadı ve ilk defa uluslararası bir müsabakada mağlup oldu. 80 dakikalık müsabakada her iki takım da yüksek kondisyonla maçı tamamladı.

Esenler Stadyumu’ndaki maçın geneli Fransa’nın üstünlüğüyle oynandı. Fransa eski çekiç atma milli sporcusu Jessika Guehaseim oyunuyla göz doldurdu ve maçta galibiyete büyük etki yaptı. Jessika, atletikliği ve farklı spor dallarında çalışmış olmanın Ragbi Lig’e ne kadar katkısı olduğunu gösterdi. Fransa Ragbi Lig Federasyonu Başkanı Marc Palanques maçı farklı kazanmalarına rağmen maçın çok sert ve çekişmeli geçtiğini belirtti.
TRLA Başkanı Gürol Yıldız yaptığı açıklamada; “Güçlü Fransa karşısında takımımızın eksiklerini görmüş olduk. Bu maç bizim için önemli bir test maçı oldu. Sonraki maçlara hazırlık aşamasında planlamalarımızı yaparken neleri ön plana çıkartacağımızı belirledik. Çok yeni bir takımız, güçlü ve tecrübeli rakiplerle oynayarak kendimizi geliştireceğiz. Kadın Milli Takım Koçumuz Fransız Julien Treu’ye özverili çalışmaları için teşekkür ederim.” dedi.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.