Site Rengi

DOLAR 32,3654
EURO 34,9610
ALTIN 2.325,42
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Haftayı tek fire ile kapattık

REKLAM ALANI
31.12.2019
605
A+
A-

İstanbul 1. Amatör Lig’de mücadele eden 3 takımımızdan 2’si galip, 1’i mağlubiyetle haftayı kapattı.

12. Grup’ta mücadele eden Esenler Kentyıldızspor, deplasmanda Etiler Kartalspor ile karşı karşıya geldi. Maça iyi bir başlangıç yapan rakip takım 9. dakikada Hüseyin Can Cosun’un golü ile öne geçti. 21’de Yusuf Tevge ile buna karşılık verdik.

ARA REKLAM ALANI

Beraberlikten sonra oyunda üstünlüğü ele geçiren takımımız, 36. dakikada gol ayağımız Osman Kabalak ile devrenin skorunu belirledi.

İkinci yarının ilk başlarında sahada dengeli bir oyun vardı. 75’de rakip Etiler Kartalspor Fatih Altınboğa ile beraberliği sağladı. Pes etmeyen takımımız, 80. dakikada yine Osman Kabalak ile bir kez daha rakip fileleri havalandırdı ve sahadan 2-1 galip ayrıldı. Haftayı 3 puanla kapatan Kentyıldız Spor sıralamada 4. sıraya yükseldi.

Esenler hükmen galip

4. Grup’taki temsilcimiz Esenler Spor ise rakibi Bahçeköyspor’un sahaya çıkmaması sonucu hükmen 3-0 galip sayıldı. Esenler Spor da grubunda 4. sırada bulunuyor.

Olimpiyat eksik rakibine dayanamadı


8. Grup temsilcimiz Esenler Olimpiyat Spor ise Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor’a konuk oldu. Rakip takımdan Murat Aslan 37. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalmasına rağmen takımımız bu fırsadı değerlendiremedi ve sahadan 4-1 yenik ayrıldı. Takımızın tek golünü 88. dakikada Mustafa Akarsu kaydetti. Takımımız grubunda 9. sırada bulunuyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.