Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

İDLİB KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

REKLAM ALANI
24.01.2020
390
A+
A-

Esenler Belediyesi, Türk Kızılayı, Deniz Feneri Derneği ve İHH işbirliğiyle İdlib için başlatılan yardım kampanyası devam ediyor. Esenler Belediyesi, hayatta kalma mücadelesi veren İdlibli kardeşlerimiz için “Haydi Esenler, İdlib İçin Kardeşlik Vakti!” adlı bir yardım kampanyası başlattı. Gıda, çadır, hijyen malzemeleri, soba, battaniye ve briket ev gibi birçok yardım malzemesini kapsayan ve ilk 2 TIR’dan oluşan yardım konvoyu, geçtiğimiz günlerde Esenler Dörtyol Meydanı’ndan İdlib’e umut olmak üzere dualarla yola çıkmıştı.
35 BATTANİYE BAĞIŞLADI
Esenler’den İdlib’e 100 TIR yardım malzemesi gönderilmesi hedefleniyor. Vatandaşların da yardım kampanyasına destekleri devam ediyor. Tekstilkent esnaflarımızdan Tarık Karabul kampanyaya 35 adet battaniye ile destek oldu.
ESENLER KÖYÜ KURULACAK
Kampanya kapsamında İdlib’te 250 haneden oluşan bir Esenler Köyü kurulacağı öğrenildi. Biriketlerden yapılan her bir hanenin yaklaşık 2.500 TL’ye malolduğu belirten yardım kampanyası sorumluları, “Tüm Esenlerli hayırseverleri bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz. Esenler Köyü’nde sizin de bir tuğlanız olsun” dediler.
15 ŞUBAT’TA SONA ERİYOR
15 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecek kampanyada İdlib’e yardım eli uzatmak ve bağışta bulunmak isteyenler, (hiç kullanılmamış olmak kaydıyla) çocuk ve yetişkin kıyafetlerinden hijyen malzemelerine, çadırdan battaniyeye kadar her türlü yardım malzemesini Esenler’deki tüm okullara ve ESGEV’lere teslim edebilir, detaylı bilgiyi 444 00 73 ESTİM Çağrı Merkezi’nden alabilirler.
Kısa mesaj, IBAN ve hesap numaraları aracılığıyla bağışta bulunmak isteyenler ise aşağıdaki bilgiler üzerinden bağışlarını ulaştırabilirler:

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.