Site Rengi

DOLAR 32,5649
EURO 34,7693
ALTIN 2.489,34
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Esenler lideri devirdi  

REKLAM ALANI
05.11.2019
528
A+
A-

İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup temsilcimiz Esenler Spor lider Bahçelievler İdmanyurdu’nu 3-2 yenerek koltuktan etti.

Yeşil-beyazlı ekibimiz, son maçında lider Bahçelievler İdmanyurdu’nu misafir etti. Maça çok istekli başlayan takımımız, 16 dakikada gol silahımız Sakıp Tayyip Zor ile  1-0 öne geçti. Rakip takım 25’de Mahsun Demircan ile karşılık verdi. 32. dakikada Sakıp yeniden rakip fileleri havalandırdı ve devre 2-1 takımımızın üstünlüğü ile sona erdi.

ARA REKLAM ALANI

Sakıp’ı durduramadılar

Çok iyi bir performans sergileyen Sakıp Tayyip Zor’u durdurmakta Bahçelievler savunması büyük bir zorluk yaşadı. 59. dakikada kendisinin ve takımının 3. golüne imza atan golcümüz skoru da 3-1’e taşıdı.  83. dakikada oyuncumuz Hayrettin Gük kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 85’de Necat Taş’ın ayağından bir gol daha kazanan lider Bahçelievler İdmanyurdu bu dakikadan sonra beraberlik için bastırsa da Esenler Spor buna fırsat vermedi. Maç, 3-2 Esenler üstünlüğü ile sona erdi. Bahçelievler liderlikten olurken Esenler Spor da 14 puanla 5. sırada bulunuyor. Takımımız haftaya aynı puana sahip Muradiye Spor ile karşı karşıya gelecek.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.